top of page

Obytná vestavba Sprinter 4x4: Útulná dodávka pro 5člennou rodinu

Dostat do dodávky 5 lidí na jízdu i spaní a vejít se do váhového limitu 3,5 tuny včetně doložnosti, se zdálo být jako nadlidský úkol. Ale povedlo se! Sledujte, jak jsme se s tím popasovali.



Mercedes Sprinter 4x4


Řešení

  • Postel pro dospělé: pevná velká postel na klasickém místě, ale s rozšiřovacími boky pro pohodlné spaní na šířku.

  • Tři lůžka pro děti: Cabbunk pro dvě děti na předních sedačkách (představte si to jako jednoduchou skládací palandu) a závěsné lůžko nad druhou řadou sedadel. Před jízdou se všechno pohodlně schová do police pod postel pro dospělé.

  • Materiály: lehčená překližka a přírodní materiály – modřín, buk a ratan


Další výbava

DC/DC nabíječka, solární panely, nezávislé topení, bojler, vestavné WC a koupelna na míru (v takto malých prostorech je vždy potřeba individuální řešení), markýza a stropní ventilátor pro pohodlí v každém počasí.


Výsledek

Úžasná obytná vestavba do sprintera 4x4, která majiteli umožní prozkoumávat svět a užívat si ho s celou rodinou!


Pozor na doložnost

Nezapomeňte, že do doložnosti se počítá úplně všechno. Od posádky a bagáže až po doplňkovou výbavu. Tohle může být oříšek, protože i zdánlivé drobnosti můžou znamenat kilogramy navíc (například klimatizace kabiny, pohon 4x4, airbagy, televize, nosič kol, markýza, satelit a tak dále). Při zápisu vestavby vás čeká i vážení – toto neberte na lehkou váhu. Hlavně při přejezdu německy mluvících zemí by vás mohl potkat problém.




98 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page